Over ons

De (h)eerlijke wijnzaak voor iederéén die belang hecht aan gezondheid, milieu en respect voor de natuur. Dus zoveel mogelijk wijnen gesloten met "kurk"
Waar is de logica? Een natuurlijke wijn gesloten met de meest milieubelastende sluiting, een schroefdop!
In deze webwinkel vindt u een assortiment van wijnen gemaakt met passie en respect voor de natuur. Ze dragen al dan niet het biolabel. Wie over een biolabel beschikt, maakt immers niet noodzakelijk zuivere wijn, en wie geen biolabel heeft, kan best nog zuivere wijn maken.
Volgens meerdere wetenschappelijke onderzoeken kan het drinken van een glaasje wijn een gunstige invloed hebben op het menselijk lichaam. We laten die beweringen voor wat ze zijn en wensen daarom toch te vermelden dat men beter niet overdrijft in het gebruik van alkoholische dranken. Drink met mate en beperk Uw wijngebruik tot een 2-tal glazen per dag. TE is TE ! Het is ook raadzaam om af en toe een periode van geheelonthouding in te lassen, dit om gewenning te voorkomen. En uiteraard is het ook belangrijk om een zo zuiver mogelijke wijn te drinken en dat kan spijtig genoeg niet voor gelijk welke prijs.
Beter een leven lang kunnen (en mogen) genieten van deze goddelijke drank (netarre) dan na een periode van overmatig drankgebruik tot de vaststelling te komen dat Uw gezondheid onherroepelijk om zeep is.

WIJN IS GEZOND, ALS JE EEN "GEZONDE" WIJN DRINKT !